ERDOĞMUŞ KÖYÜ

Erdoğmuş Köyü Mehmetçiğe Destek Kampanyası

  • 1603

 

Ülkemizin bekası ve sınır güvenliğinin sağlanması için Devletimiz tarafından başlatılan sınır ötesi “Zeytin Dalı” operasyonu kapsamında Afrin´de terörle mücadele eden Mehmetçiklerimize ve diğer güvenlik kuvvetlerimize destek olmak amacıyla Erdoğmuş Köyünde bulunan bazı resmi kurum, kuruluş ve sivil toplum örgüleri öncülüğünde yardım kampanyası ve bir dizi etkinlik başlatılmıştır.

Amacımız Erdoğmuş’luları bir araya getirmek, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmektir. İnanıyoruz ki; bu manevi etkinlik ülkemizin özellikle bu zor zamanlarda ihtiyaç duyduğu birlik beraberliğimize, kardeşliğimize ve daha iyi kaynaşmamıza katkı sağlayacaktır ve Afrin’de zor şartlarda bizlerin güvenliği için savaşan askerlerimize büyük moral ve güç verecektir. Bu inanç ve azimle bu etkinliğin en iyi bir şekilde geçmesi için çalışmalar yoğun bir biçimde yürütülmektedir.

Bu çalışmalara katkı sağlayan, emek veren bütün Kurum, Kuruluş ve Sivil Toplum Örgütlerinin yönetici ve üyeleri ile gönüllü çalışan arkadaşlarımıza, maddi destekte bulunan ve bulunacak olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yapılacak etkinlikler:

  • Cuma günü Cuma Namazından önce Afrin’ de savaşırken şehadet mertebesine ulaşan askerimiz ve tüm şehitlerimiz ile operasyonda görev alan güvenlik kuvvetleri için Kur-an-ı Kerim okunup dualar edilecektir. Cuma Namazı çıkışında ise halkımıza lokma dağıtılacaktır. Sevabına nail olmak isteyen tüm halkımız davetlidir.
  • Erdoğmuş Şehit Ramazan Demirci İlkokulu ve Erdoğmuş Orta Okulu öğrencilerinin Mehçetçiklerimize yazdığı mektuplar orada görev yapan askerlerimize ulaştırılacaktır.
  • Köyümüzün kadınları tarafından fırınlarda yapılacak olan 500 adet Erdoğmuş Köy Ekmeği, Afrin’ de savaşan askerlerimize götürülecektir.
  • Cuma Namazından sonra köy içinde Erdoğmuş Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde traktörlerle yardım toplanacaktır. Toplanan yardımlardan elde edilen gelir ise Erdoğmuş Köyü adına Mehmetçik Vakfına verilecektir.

Çeşitli nedenlerle köyümüz dışında yaşayan köylülerimiz de yardımda bulunmak isterse bizimle iletişime geçebilir.

 

*  Erdoğmuş Köyü Muhtarlığı

*  Erdoğmuş Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği

*  Erdoğmuş Spor Kulübü

*  Erdoğmuş Orta Okulu Okul Aile Birliği

*  Erdoğmuş Şehit Ramazan Demirci İlkokulu Okul Aile Birliği

*  Erdoğmuş Tarımsal Amaçlı Kalkınma Kooperatifi

*  Erdoğmuş Sulama Kooperatifi

*  ErdogmusNet

Top