ERDOĞMUŞ KÖYÜ

Erdoğmuş Köyünde Okul Yararına Gıda Kermesi Düzelendi

  • 4049

 

Erdoğmuş Şehit Ramazan Demirci İlkokulu Okul Aile Birliği ile Erdoğmuş Orta Okulu Okul Aile Birliği Dernekleri ortaklaşa olarak 02 Haziran 2015 Salı günü saat 10:00 ile 17:00 saatleri arasında okula maddi destek sağlamak ve birlik ve beraberlği pekiştirmek amacıyla Gıda Kermesi düzenlendi. Okul Aile Birliği Yönetimi, Öğrenci Velileri, okulda görevli İdareci ve Öğretneler ile okulda öğrenim gören öğrencilerin gayretleriyle yapılan Gıda Kermesine Erdoğmuş Köyü halkı ilgi göstermedi. Bu durum organizasyonu düzenleyen ve görev alan herkesi üzdü. Anlaşılan o ki Erdoğmuş Köyü halkı Erdoğmuşun ve Ülkemizin geleceği olan çocuklarına ve okuluna sahip çıkmıyor. Bence herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli ve okullarımıza olan bu ilgisizliğe bir son vermeli.
Diğer yandan özellikle çoğunluğunu başka okullarda görevli öğretmen ve personllerin oluşturduğu ilçemiz Gediz ve çevre Köy ve Kasabalardan gelen dostlarımızın katılımı bizleri mutlu etti. Kendilerine okulmuza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.
Şimdi gelelim kermesden elde ettiğimiz gelir konusuna. Kermesi düzenlemek için gerekli olan malzemeleri temin etmek için okul aile birliği üyelerimizden 10,00 TL katkı sağlamalarını istedik ve üyelerimizin bir çoğu bu isteğimizi karşılıksız bırakmadı ve toplamda 2000 TL gelir elde ettik. Elde ettiğimiz bu gelir ile kermes de kullandığımız köfte için kıyma, et döner, ayran, şişe suyu, tatlılar, gözleme için yağ ve mangal kömürü gibi çeşitli ihtiyaçlarımızı temin ettik. Almış olduğumuz malzemeler, öğrenci velilerimizin hazırlamış olduğu gıdalar ve yapmış oldukları gözlemelerin satışından elde ettiğimiz gelir şöyle.
Toplam Gelir :7.100,00 (Yedi Bin Yüz) TL Gider ise :3.100,00 ( Üç Bin Yüz) TL dir. Masraflardan sonra okulumuza net 4.000 (Dörtbin) TL katkı sağlanmıştır. Bu gelirin 2000 (iki Bin ) TL si İlkokul 2000 (İki Bin) TL si Orta okulun banka hesabına yatırılmıştır.
Bu organizasyonda emeği geçen özellikle gözleme yapan bayanlar olmak üzere idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Sizler için hazırladığımız kermes görüntülerini alttaki videodan izleyebilirsiniz 
[youtube height="315" width="560" align="none"]https://www.youtube.com/watch?v=gTH-tacC8YE[/youtube]
Top