JAMPS En las redes sociales
JAMPS En las redes sociales
JAMPS En las redes sociales
JAMPS En las redes sociales

İmkansız Aşk Mı ?
Okunma 3573
Yorumlar 0
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
#1
LX7bwM.jpg

İmkânsız aşk mı Bu? Bizim seninle aramızda olan. Bırak Allah aşkına. Neyin imkânsızı? Ne durabilir ki iki koca sevda karşısında. Bize gerek olan biraz cesaret, dolu dolu sevgi. Sevgi desen sonuna kadar, cesaret ise beni sürükleyen o kaşların, bakışların, gözlerin. Ne durabilir ki benim karşımda sen olduktan sonra hepsini ezer geçer yine alırım seni yar diye koynuma.
Onu bırak, bırak duygulara gel biraz. Az bile seviyorsan olsun, ben büyütürüm onu ilmek ilmek adım adım. Bir annenin bebeğini büyüttüğü gibi, bir tohumun çiçeğe dönüşmesi gibi. Güneş hiç isyan ediyor mu? Bugün doğmam ben diyor mu? İşte öyle mecburuz birbirimize. Bırak başka güneşleri ayları. Benim günüm sen olduktan sonra sabah açarım akşam aydınlatırım.
Senden başka aşk istemem, senden başka gün, senden başka gülüş. Hiçbir ısıtamaz beni senin kadar. İmkânsız aşk deme bana. Kalbim kırılır dökülür ellerinden. Oysa ben tam da senin kalbinin üstüne koymak isterim şu yüreğimi. Birleşin orada yürüsün devam etsinler yoluna. O ayrı bu ayrı olur mu hiç, geçer mi bu ömür.
Geçer deme geçmez. Yaşamadan bilinmez hiçbir şey. Maziyi sevmem hiç özellikle içinde sen varsan. Sen benim geleceğimsin yarına umutla baktığım. Sen olmazsan ben neyim ki? Koca bir hiçten başka. Sen benim daha kaç baharım daha kaç günüm. Sensizlik bana her gün sürgün her gün mahpusluk anlasana. Bu diyarda sensiz gülmeyi napayım güler mi sanıyorsunuz? Gülmez. İmkânsız deme bana. İmkânlı da olur bazen ama sadece mutsuzluk. Sen olursan mevzu bahis eğer, sana çıkmayan her yol imkânsız ve bir o kadar da anlamsız. Gel anlam kat yüreğime, gel anlam katayım yüreğine. Söz verelim birbirimize.

Cevapla
Teşekkür Edenler:


Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi