JAMPS En las redes sociales
JAMPS En las redes sociales
JAMPS En las redes sociales
JAMPS En las redes sociales

Forum Kuralları
Okunma 13599
Yorumlar 5
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
#1
Music 
Site ve Forum Kuralları

Sayın üyelerimiz sizlerden genel ricamız:Seviyeli ve saygılı olunuz. İllegal paylaşımlarda bulunmaktan ve huzur bozucu davranışlardan uzak durunuz.

1.Her üyemizin yalnızca 1 kullanıcı adına sahip olma hakkı vardır. Birden fazla üyelik hesabı bulundurulması durumunda varsa istisnai durumlar yetkililere bildirilmelidir. Aksi takdirde diğer tüm durumlarda öteki üyelikler silinecektir.

2.Üyelik İptali , nick değişikliği gibi taleplerinizi özel mesaj yoluyla Adminlerimize iletmeniz gerekmektedir. Protesto amaçlı, dini ve ahlaki değerleri hiçe sayan, foruma aykırı üye nickleri direk olarak silinir.

3.İmza ve avatarlarda kullanılan resim yahut yazıların boyutu çok büyük, fazla yer tutan ve gözü rahatsız edecek düzeyde olmamalıdır.

4.Her türlü kişisel bilgi (adres, ev numarası, cep numarası) paylaşımı yasaktır. Buranın sadece bilgi paylaşımına dayalı bir site olduğunu unutmayınız ve bu doğrultuda paylaşım gerçekleştiriniz.

5.Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti ve İslamiyet karşıtı yazı, sembol, resim, ses dosyası, video gibi. paylaşmak yasaktır.

6.İllegal yazılım (warez, crack, serial gibi.) ve müzik (mp3) gibi yasadışı herhangi bir içeriği forumda yayınlamak kesinlikle yasaktır.

7.Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahibi sorumludur. Yasadışı herhangi bir içeriğin yayımlandığı mesajların getireceği hukuki yaptırım ve cezalardan ötürü erdogmusnet.com olarak her türlü sorumlulukları reddederiz. Mesajınızın muhatabı her zaman ilk olarak sizsinizdir.

8.Hack-Hacking konusunda sadece Messenger, PC gibi güvenlik önlemleriyle ilgili bilgiler yer alabilir. Bunun dışındakiler kesinlikleyasaktır.

9.Flood yapmak yasaktır. Mesaj gönderdikten çok kısa bir süre sonra aynı konuya ait eklemeler ve düzenlemeler “Düzelt” tuşu kullanılarak yapılmalıdır.

10.Forum Tartışma Platformu değildir. Gerek Özel Mesajlaşma ile gerek Chat Paneli'nde ahlak kuralları ihlal edilemez, başkaları rahatsız edilemez. Kasıtlı olarak insanları üzmek ve onları forumdan soğutmak kesinlikle yasaktır.

11.Üye mesajları yetkililer tarafından denetlenebilir, silinebilir yahut taşınabilir. Bu işlemleri gerçekleştirmeden önce sebep belirtmek ya da belirtmemek tamamen yetkilinin insitiyafindedir. Uyarılara rağmen kuralları ihlal eden üyelerinse hesapları iptal edilebilir veya siteden uzaklaştırılabilirler.

12.Yeni bir konu açmadan önce arama yapınız. Açacağınız konuyu arama motorları ile aratmanız gerekir.Her konu, ilgili olduğu forum kategorisine açılmalıdır.

13.Her türlü fikir alış verişinde bulunmak istediğiniz, merak ettiğiniz, şikayetçi olduğunuz bir konu; alıntı koşullarına veya telif haklarına aykırılık gibi durumlarda Bize Ulaşın



Siteye üye olan herkes tarafından kurallar okunup kabul edilmiş varsayarız.
Aramıza hoşgeldiniz. Bizimle olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirmenizi temenni ederiz.
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#2
abi bu resimlere artık yorum yapılmıyomu yoksa ben mı bulamadım yorum kalktımı artık
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#3
Hangi resimlere Uzunpolis . Tam anlamadım demek istediğini
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#4
abi resimleri izledikten sonra altına yorum yapamıyormuyuz

yani herhangi bi resim kasabamızdan insan manzaraları mesela
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#5
Yapabiliyorsunuz ama ben şuan yorum butonuna aktif etmedim Smile
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#6
tamam anladım abı
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:


Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi